Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020
RSS
newsletter

Ο Δουνουτόσαυρος germanious
Share

Ο Δουνουτόσαυρος germanious

 

geloiog7Η τρομακτική πολιτική κλιματική αλλαγή των πέντε τελευταίων ετών έχει επηρεάσει καθοριστικά την πολιτική πανίδα και χλωρίδα τόσο της χώρας μας όσο και παγκόσμια.

Οι ακραίες  πολικές κοινωνικές και οικονομικές θερμοκρασίες  έχουν αναγάγει σε κυρίαρχα κάποια πολιτικά είδη ενώ έχουν εξαφανίσει κάποια άλλα τα οποία  παρόλο που προσπάθησαν δεν μπόρεσαν λόγω αδυναμιών να προσαρμοστούν και αντικατεστάθησαν από νέα περισσότερο ικανά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός ξεπερασμένου είδους είναι ο μικρός χορτοφάγος σκαθαροτζαφυράκιος ο  τηλεάστιος  , ο οποίος  αντικαταστάθηκε από τον νέο θηρευτή τον σαρκοφάγο  Χρυσοαύγιο τον Χιτλέριους.

Το είδος αυτό εξαιτίας του χρώματος του (απόλυτο μαύρο) μπορεί και εκμεταλλεύεται  άριστα το απόλυτο σκοτάδι του βαρύ κοινωνικού χειμώνα και τρέφεται κατασπαράζοντας τα μικρά χορτοφάγα μετανάστιους τα οποία εξαθλιωμένα ζουν σε μικρές ευάλωτες  ομάδες κυρίως μακριά από τα υποτυπώδη καταφύγια των άλλων ζώων .

 

latuff1Όμως το είδος που κυριαρχεί στο σημερινό οικονομικό  οικοσύστημα μας είναι ο φοβερός θηρευτής ο Δουνουτόσαυρος ο Germanious .

Το είδος αυτό ήρθε να αντικαταστήσει στην κορυφή της κοινωνικής αλυσίδας το  ξεπερασμένο είδος του   Πασοκονουδόσαυρου του Μεταπολιτεύσιους .

Το νέο είδος είναι υβρίδιο δηλαδή  προϊόν εργαστηρίου και κατασκευάστηκε  στο σπουδαίο ερευνητικό ίδρυμα του ΔΝΤ.

Το όνομα του δόθηκε προς τιμήν της επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας ,της κ Μέρκελε .

Στην ομάδα αυτή συμμετείχαν και άλλοι σπουδαίοι επιστήμονες όπως η κ Λαγκάντ  ο κ Τρισέ ο κ Μπαρόζο και πολλοί  άλλοι .

 

Πρόκειται για την απόλυτη ανθρωποκτόνα και φονική μηχανή που εμφανίστηκε ποτέ.

Το είδος αυτό κυνηγάει σε αγέλες άνω των 151 θηρευτών-βουλευτών και στην ιεραρχία τους δεν  έχουν  ένα  κυρίαρχο αρσενικό όπως ο Τυρανόσαυρος  ο Μεταπολιτεύσιος .

Εδώ τα κυρίαρχα αρσενικά είναι τρία και εναλλάσσονται στην κορυφή της ιεραρχίας ανάλογα με τις ανάγκες του ανθρωποκυνηγητού.

Το ιδιαίτερο αυτού του είδους ΄΄Φραγκεστάιν ΄΄ είναι ότι δεν επιλέγουν αυτά το θύμα  τους αλλά ως απόλυτα εκπαιδευμένα υπακούν τυφλά τις εντολές των δημιουργών τους .

Έτσι επειδή δεν σκοτώνουν για την επιβίωσης τους δεν χορταίνουνε και ποτέ.

Απλά υπακούν σε άνωθεν εντολές και αυτός είναι ο λόγος που θεωρείτε η φονικότερη και συνεπώς η τελειότερη ανθρωποφάγα μηχανή.  

 people2Η στρατηγική της επίθεσης  τους αποτελεί την μετεξέλιξη του παλιού Ρωμαϊκού κόλπου , του γνωστού διαίρει και βασίλευε.

Αφού πρώτα επιλέξουν την κοινωνική ομάδα από το  ανθρωπο- κοπάδι που θα επιτεθούν και πριν κάνουν οποιανδήποτε επιθετική κίνηση φροντίζουν να τη αποκόψουν από το σύνολο.

Διαρρέουν στην κοινωνική ζούγκλα ότι το υπο εξαφάνιση είδος ,για παράδειγμα το είδος ελευθέριους επαγκελμάτιους  , κλέβει το φαγητό από το υπόλοιπο κοπάδι εξασφαλίζοντας έτσι την ανοχή του υπόλοιπου ανθρωπο-κοπαδιού.

Όταν η αποκοπή από το κύριο κοινωνικό σώμα έχει πετύχει τότε επιτίθεται και εξοντώνει ακαριαία το θύμα του.

 Το είδος αυτό στην παρούσα φάση δεν έχει αντίπαλο που να απειλεί την επιβίωση του .

Λίγο κινδυνεύουν από ένα βακτήριο , το Λίστια Λανκάντ  για το οποίο  όμως  έχουν βρει μια λύση.

Όταν το βακτήριο εντοπιστεί τότε ο ποιο μεγαλόσωμος από το πρωτεύων αρπακτικό πάει και το θάβει στην φωλιά του .

Εκεί επί  δεκαεπτά μήνες μετά το ανθρωπό- κυνήγι κάθετε πάνω του και τρώει ουρεί και κοπρίζει ώσπου να εκπνεύσει ο κίνδυνος.

Μυρίζει βεβαίως αλλά είναι αποτελεσματικό.

Όταν ο κίνδυνος εκπέσει τότε το κυρίαρχο αρσενικό το περιφέρει στο σημείο της ζούγκλας που λέγετε Megalo ξέφωτο και περιχαρείς διατείνεται ότι δεν υπήρξε ποτέ κίνδυνος και ότι το είδος του δεν κινδύνευσε και δεν θα κινδυνεύσει ποτέ .

Σε συνεργασία με το συγγενές του είδος ,το Μεγαλοκαναλάρχους ο Μεγαλοεργολάβους αναλαμβάνει να  συνετίσει το ανθρωπο- κοπάδι.

Ορκίζεται δε ότι όλη αυτή η παραφιλολογία περί κινδύνου είναι μια καλοστημένη προβοκάτσια .

Αποκαλύπτει δε ότι αυτό το διάδωσε  μια μικρή φθονερή ομάδα το υποείδος ανέργιους και το είδος γέριους συντάξιους και ζητάει από το κοπάδι να τους απομονώσει.

Τον βλέπω να βεβαιώνει ότι  θα τους συνετίσει και όπως εσείς έτσι και εγώ  δεν χρειάζεται να ακούσω τις εντολές που έχουν λάβει για το  ποιο θα είναι το επόμενο θύμα τους .


Κοκολάκης Κ Γρηγόρης
Οικονομολόγος - Λογιστής Α Τάξεως
με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων