Γρηγόρης Κοκολάκης
Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γρηγόρης Κοκολάκης είναι Οικονομολόγος (πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιά) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτεχνικού Συμβούλου επιχειρήσεων επί 25 έτη.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος άδειας Λογιστή – Φοροτεχνικού Α τάξης.
Παράλληλα με την απασχόλησή του ως προϊστάμενος λογιστηρίου και ως Οικονομικός Διευθυντής σε διάφορες εταιρείες έχει διδάξει σε ενδο-επιχειρησιακά σεμινάρια μέσω της ΕΕΔΔΕ τη Λογιστική, την κοστολόγηση, τα Ελληνικά Λογιστικά πρότυπα και το κλείσιμο του Ισολογισμού στα Πλαστικά Κρήτης ΑΕΒΕ και σε άλλες εισηγμένες εταιρίες, καθώς και σε συναδέλφους του σε σεμινάρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου (παράρτημα Ανατολικής Κρήτης). Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος Coaching και Mentoring, ειδικός στους τομείς της οργάνωσης των λογιστηρίων του οικονομικού και στρατηγικού προγραμματισμού των επιχειρήσεων και της διοίκησης οικονομικών πόρων σε εταιρείες, είτε ως εξωτερικός συνεργάτης, είτε ως εκπαιδευτής συνεργάτης αντίστοιχων πιστοποιημένων φορέων. Eπίσης, είναι ειδικός επιχειρηματικός σύμβουλος στον Εμπορικό και στον Οδοντιατρικό σύλλογο Ηρακλείου.

Φωτεινή Σηφάκη
Γενική Διεύθυνση - Υπεύθυνη Λογιστηρίου
Τόνια….
Υπεύθυνη Μισθοδοσίας Βιομηχανικών Επιχειρήσεων
Ροδάνθη Κοκολάκη
Υπεύθυνη Διπλογραφικών Βιβλίων
Μαρία……
Υπεύθυνη Πελατών

Γνωρίστε τους ανθρώπους που είναι πίσω από την επιτυχία

Στην TaxProfit πιστεύουμε ότι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες, άριστους γνώστες του αντικειμένου τους και έχουν σκοπό την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας.

  Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και οι έμπειροι σύμβουλοι της Tax-Profit, είναι εφοδιασμένοι με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να βελτιώσουν την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα τους. Εντοπίζουν αδυναμίες και πλεονεκτήματα, προτείνουν λύσεις άμεσες και ουσιαστικές, με στόχο την αύξηση της αξίας της επιχείρησης σας και τελικό σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Ρολέν 14, TK.71305 - Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  +30  2810 242595

  FAX

  +30 2810 242535

  EMAIL

   info@tax-profit.gr