Σύστημα – Μεθοδολογία

 • Επιτυγχάνουμε τη γρήγορη και αξιόπιστη μετάβαση της επιχείρησής σας, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που μπορεί να προσαρμοστεί στις συνεχείς αλλαγές των φορολογικών νομοσχεδίων.
 • Έχουμε τα κατάλληλα μέσα αλλά και την ικανότητα, ώστε να έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε οι αποφάσεις σας να παίρνονται με ευκολία.
 • Γνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη και διασφαλίζουμε και διασφαλίζουμε τη συμβολή αποκλειστικού συνεργάτη για την υλοποίηση οποιουδήποτε θέματος, που τον απασχολεί ή που του προτείνει η εταιρεία μας προς το συμφέρον του.
 • Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ως μοναδικό και επιδιώκουμε ξεχωριστές λύσεις, σχεδιασμένες πάνω στις ανάγκες του.
 • Δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη. Η εκπαίδευση και η ενημέρωση του προσωπικού μας είναι συνεχής κι έτσι ο πελάτης αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά.
 • Ο υπεύθυνος γραφείου είναι ενήμερος για όλες τις εργασίες του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε απορία και ανάγκη που χρήζει άμεση λύση.

Οι Πελάτες μας

Έχουν πει για μας

  Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και οι έμπειροι σύμβουλοι της Tax-Profit, είναι εφοδιασμένοι με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να βελτιώσουν την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα τους. Εντοπίζουν αδυναμίες και πλεονεκτήματα, προτείνουν λύσεις άμεσες και ουσιαστικές, με στόχο την αύξηση της αξίας της επιχείρησης σας και τελικό σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Ρολέν 14, TK.71305 - Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  +30  2810 242595

  FAX

  +30 2810 242535

  EMAIL

   info@tax-profit.gr