Η Αποστολή μας

Οι εταιρίες που επιδιώκουν την κερδοφόρο ανάπτυξη έχουν από καιρό επιλέξει την οδό του σκληρού ανταγωνισμού. Αναζητούν το συγκριτικό πλεονέκτημα, μάχονται για να κατακτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά και πασχίζουν να διαφοροποιηθούν.
Ωστόσο σήμερα, στους συνωστισμένους οικονομικά κλάδους, ο σκληρός ανταγωνισμός απαιτεί νέες αντιλήψεις και επιχειρηματικές πρακτικές. Οι ηγετικές επιχειρήσεις του μέλλοντος δεν θα πετύχουν μόνο επειδή αποδείχτηκαν καλύτεροι από τους ανταγωνιστές τους, αλλά κυρίως γιατί κατάφεραν να εντοπίσουν και να καρπωθούν την περιοχή του αδιεκδίκητου επιχειρηματικού χώρου που προσφέρεται για ανάπτυξη και υψηλή κερδοφορία.

Αυτές οι στρατηγικές κινήσεις οφείλονται στην “επιχειρηματική ευφυΐα”, δηλαδή στην ικανότητά τους να δημιουργούν ξεχωριστή αξία τόσο για την εταιρία όσο και για τους πελάτες της, αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές τους και οδηγώντας τους στην επιτυχία.

Η αποστολή της “TaxProfit” είναι να δημιουργεί μαζί με τους πελάτες της, τις καινοτομίες εκείνες που θα δίνουν  αξία στην εταιρία τους και θα τους καθιστούν ηγέτες στον κλάδο τους.

Η Στρατηγική μας

Η στρατηγική της TaxProfit είναι να καταφέρει την αξιόπιστη μετάβαση της κάθε επιχείρησης στα σύγχρονα και συνεχώς εξελισσόμενα συστήματα, αλλά και την προσαρμογή της στις τελευταίες αλλαγές των φορολογικών εξελίξεων. Με αυτό τον τρόπο:

 • Δημιουργούμε αξίες
 •  Παράγουμε κέρδη
 •  Στοχεύουμε στη μείωση της φορολογητέας ύλης
 •  Επιδιώκουμε τη μεγιστοποίηση των κερδών

Οι Πελάτες μας

Έχουν πει για μας

  Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και οι έμπειροι σύμβουλοι της Tax-Profit, είναι εφοδιασμένοι με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να βελτιώσουν την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα τους. Εντοπίζουν αδυναμίες και πλεονεκτήματα, προτείνουν λύσεις άμεσες και ουσιαστικές, με στόχο την αύξηση της αξίας της επιχείρησης σας και τελικό σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Ρολέν 14, TK.71305 - Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  +30  2810 242595

  FAX

  +30 2810 242535

  EMAIL

   info@tax-profit.gr