Είμαστε αξιόπιστοι σύμβουλοι μεγάλων αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε με τη συμβολή περισσότερων από 100 συνεργατών στο δίκτυό μας

Λογιστικές Υπηρεσίες

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής προστιθεμένης αξίας, στελεχωμένη από τα πιο καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη της αγοράς.

Φορολογικές Υπηρεσίες

Ο φορολογικός σχεδιασμός πρέπει να υπηρετεί τη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας, να προβλέπει τις μελλοντικές της ανάγκες, να προλαμβάνει τις κρατικές παλινωδίες και να υπακούει στις τακτικές της επιλογές.

Νομικές Υπηρεσίες

Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και την ικανότητα να συνδυάζουμε με μοναδικό τρόπο τις επιχειρηματικές σας προοπτικές με το νομικό εκείνο πλαίσιο δημιουργώντας κάθε φορά για εσάς το κατάλληλο στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Οργάνωση Νέων Επιχειρήσεων

Η δημιουργία μίας επιχείρησης χρειάζεται ισχυρό κίνητρο, επιθυμία και ταλέντο. Τα παραπάνω όμως δεν αρκούν στο ξεκίνημα μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας αν απουσιάζει ο καλός σχεδιασμός και η σωστή προετοιμασία.

Υπηρεσίες Μισθοδοσίας

Προσφέρουμε ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες που καλύπτουν τις απαιτήσεις της φορολογικής και της εργατικής νομοθεσίας, καθώς επίσης και τις ανάγκες της διοίκησης και του οικονομικού τμήματος μιας επιχείρησης.

Στρατηγικός - Επιχειρηματικός Σχεδιασμός

Παρέχουμε ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών που αφορούν σε θέματα στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, συμβάλλοντας στη χάραξη αποτελεσματικής στρατηγικής, η οποία θα δημιουργήσει το στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Οργάνωση Ταμειακού Προγραμματισμού

Βασικό εργαλείο για τον ταμειακό προγραμματισμό είναι η κατάσταση ταμειακών ροών. Η σπουδαιότητα της κατάστασης ταμειακών ροών έγκειται στο γεγονός ότι παρέχει  πληροφορίες για μία σειρά θεμελιωδών θεμάτων και προβληματισμών, τα οποία πρέπει καθημερινά να απασχολούν τον επιχειρηματία.

Επενδυτικά Προγράμματα

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη συμμετοχή της επιχείρησής σας σε επιδοτούμενα και αναπτυξιακά προγράμματα καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις λεπτομέρειες εφαρμογής και την δυνατότητα ένταξης της εταιρίας σας στα διάφορα επενδυτικά προγράμματα.

Outsourcing

Δίνουμε την ευκαιρία στην εταιρία σας με συγκριτικά χαμηλό κόστος να έχει ένα άρτια οργανωμένο σύστημα οικονομικών υπηρεσιών να έχει πρόσβαση σε “φρέσκες”, μοντέρνες λύσεις, που συγχρόνως της επιτρέπει να απεμπλακεί από την εσωστρέφεια και την επιφυλακτικότητα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια λογιστικής και χρηματοοικονομικού management που αναλαμβάνουμε να κάνουμε σε λογιστές, επιχειρήσεις, στελέχη επιχειρήσεων κ.ά.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και οι έμπειροι σύμβουλοι της Tax-Profit, είναι εφοδιασμένοι με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να βελτιώσουν την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα τους. Εντοπίζουν αδυναμίες και πλεονεκτήματα, προτείνουν λύσεις άμεσες και ουσιαστικές, με στόχο την αύξηση της αξίας της επιχείρησης σας και τελικό σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Ρολέν 14, TK.71305 - Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  +30  2810 242595

  FAX

  +30 2810 242535

  EMAIL

   info@tax-profit.gr