Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο, εξελισσόμενο αλλά και ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι παράμετροι που το επηρεάζουν αλλάζουν με ραγδαία ταχύτητα. Εμείς, οι άνθρωποι της Tax Profit, γνωρίζουμε τι απαιτείται σήμερα για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να επιβιώσουν αλλά και να αναπτυχθούν.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε…

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας είναι εφοδιασμένοι με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να βοηθήσουν τους πελάτες μας, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να βελτιώσουν την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα τους.

 • εντοπίζουμε αδυναμίες και πλεονεκτήματα,
 • προτείνουμε λύσεις άμεσες και ουσιαστικές,
 • με στόχο την αύξηση της αξίας της επιχείρησής σας
 • και τελικό σκοπό την μεγιστοποίηση των κερδών σας.

Είπαν για εμάς

Συνεργάτες υψηλού επιπέδου

Με τον Γρηγόρη Κοκολάκη συνεργαζόμαστε στον πιο καθοριστικό τομέα των Λογιστικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, στην αγορά και τυποποίηση ελαιολάδου με σχεδόν αποκλειστικά εξαγωγικό προσανατολισμό. Η επιστημονική του επάρκεια, ο επαγγελματισμός του, η άριστη γνώση της αγοράς, η στρατηγική σκέψη του και κυρίως η τιμιότητα και η διακριτικότητα είναι τα στοιχεία που επιλέξαμε για να συνεργαζόμαστε, απόλυτα επιτυχημένα, με τον Γ. Κοκολάκη και την ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια.

Σταυρακάκης Μίνως
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΑΝΘΟΣ Α.Ε
Πιστοποιημένη & Επιτυχής Εκπαίδευση

Με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή ενηλίκων, Γρηγόρη Κοκολάκη, από το 2011, έχουμε υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία περισσότερα από 40 Σεμινάρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικού Management κι έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 700 λογιστές και επιχειρηματίες.

Επιστημονική Επάρκεια & Επαγγελματισμός

Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και οι συνεργάτες του μας στηρίζουν εύστοχα και αποδοτικά όλα αυτά τα χρόνια. Τους επιλέξαμε για την επιστημονική τους επάρκεια, τον επαγγελματισμό τους, την άριστη γνώση της αγοράς, τη στρατηγική σκέψη τους και κυρίως για την τιμιότητά τους.

Ιάκωβος Γιαμπαζολιάς
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Ιάκωβος Γιαμπαζολιάς Α.Ε
Βαθιά Γνώση Επικαιρότητας & Σύγχρονων Εξελίξεων

Ο Γρηγόρης Κοκολάκης παρακολουθεί την επικαιρότητα και είναι βαθύς γνώστης των εξελίξεων, γεγονός που του επιτρέπει να δημιουργεί σύγχρονα και επικαιροποιημένα σεμινάρια που καλύπτουν τις ανάγκες της λογιστικής. Εργάζεται και αρθρογραφεί στον ιστότοπό μας, με γνώμονα την εγκυρότητα και την αμεσότητα για την ενημέρωση του κοινού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Cretalive
Δημοσιογραφική Ομάδα Cretalivenews
Ο έμπειρος οικονομικός σύμβουλος για την επιχείρησή σας

Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και η ομάδα του, διαθέτουν συνέπεια, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα τους και επιδιώκουν πάντα την επιτυχή ολοκλήρωση των στόχων της εταιρείας μας.

  Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και οι έμπειροι σύμβουλοι της Tax-Profit, είναι εφοδιασμένοι με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να βελτιώσουν την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα τους. Εντοπίζουν αδυναμίες και πλεονεκτήματα, προτείνουν λύσεις άμεσες και ουσιαστικές, με στόχο την αύξηση της αξίας της επιχείρησης σας και τελικό σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Ρολέν 14, TK.71305 - Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  +30  2810 242595

  FAX

  +30 2810 242535

  EMAIL

   info@tax-profit.gr