Οργάνωση Νέων Επιχειρήσεων

Η δημιουργία μίας επιχείρησης χρειάζεται ισχυρό κίνητρο, επιθυμία και ταλέντο. Τα παραπάνω όμως δεν αρκούν στο ξεκίνημα μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας αν απουσιάζει ο καλός σχεδιασμός και η σωστή προετοιμασία.
Το ξεκίνημα για μία νέα επιχείρηση πρέπει και μπορεί να είναι μία ευχάριστη και δημιουργική περιπέτεια που σε εμπνέει και σε γεμίζει πνευματικά, συναισθηματικά και ψυχικά.
Σε κάθε περίπτωση όμως, η απόφαση για το ξεκίνημα χρειάζεται ορισμένες ελάχιστες προϋποθέσεις, πέρα από τα προσωπικά κίνητρα, τις οποίες θα πρέπει να ελέγξεις να συγκεντρώνεις πριν προχωρήσεις στα επόμενα βήματα

Οι προϋποθέσεις αυτές είναι ενδεικτικά:
 •   Να έχεις μια καλή επιχειρηματική ευκαιρία στην οποία πιστεύεις γιατί κρίνεις ότι έχεις επαρκείς ενδείξεις από την αγορά και το ευρύτερο περιβάλλον.
 •   Να έχεις καταλήξει στο προϊόν ή την υπηρεσία που θα προσφέρει η επιχείρησή σου γνωρίζοντας όλα τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά.
 • Να έχεις ελέγξει, έστω εμπειρικά, κάποιες από τις υποθέσεις σου για το ενδιαφέρον της αγοράς συζητώντας με κάποιους σχετικούς παράγοντες.
 • Να έχεις εικόνα για τους πιθανούς πελάτες σου καθώς και τους δυνητικούς ανταγωνιστές σου.
 • Να έχεις διερευνήσει τυχόν συνεργασίες για το ξεκίνημα της επιχείρησής σου ή να το έχεις αποκλείσει πιστεύοντας στις αυτόνομες δυνάμεις σου.
 • Να έχεις επιλέξει την σωστή εταιρική μορφή που θα ικανοποιεί τις πραγματικές ανάγκες σήμερακαι στο μέλλον για την επιχείρηση σου.
 • Να έχεις ελέγξει ότι o οικονομολόγος-λογιστής ανταποκρίνεται με επάρκεια στις ανάγκες μιαςσύγχρονης επιχείρησης όπως αυτή που επιδιώκεις

H εταιρία μας έχει ειδικευτεί στο να μετουσιώνει τις επιχειρηματικές ιδέες σε επιχειρηματικές επιτυχίες. Για αυτό σας περιμένουμε να πετύχουμε μαζί την επιχείρηση που σας αξίζει.

  Ο Γρηγόρης Κοκολάκης και οι έμπειροι σύμβουλοι της Tax-Profit, είναι εφοδιασμένοι με γνώσεις και εμπειρίες ικανές να βοηθήσουν τους πελάτες τους, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να βελτιώσουν την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα τους. Εντοπίζουν αδυναμίες και πλεονεκτήματα, προτείνουν λύσεις άμεσες και ουσιαστικές, με στόχο την αύξηση της αξίας της επιχείρησης σας και τελικό σκοπό τη μεγιστοποίηση των κερδών σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Ρολέν 14, TK.71305 - Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  +30  2810 242595

  FAX

  +30 2810 242535

  EMAIL

   info@tax-profit.gr